lørdag 2. januar 2010

...2010: ACTION!

Godt nytt år!

Som lovet kommer noen av mine personlige mål for 2010. Jeg synes alltid at det er inspirerende og gøy å tenke over hvordan jeg vil at et nytt år skal bli, og så sette kursen mot målene. So here goes!

1. Årets sannhet: "Your faith has got to be greater than your fear!" (Fra Julian Casablancas gladlåt 11th Dimension) Amen to that!


2. Årets nye ferdighet: strikking!
Nå som jeg faktisk er ok flink til å hekle føler jeg meg klar til å lære å strikke. Tur til farmor og strikkeskolen hennes er allerede planlagt en gang i februar. (Morsomt bilde fra weheartit)

3. Årets gjenganger: å ha det ryddig og rent hjemme (ergo ikke bare når vi skal ha gjester!)
(Dette bildet lukter nesten lavendelsåpe for meg...for her venter jeg besøk og da har jeg tatt i et tak...noen som kjenner seg igjen i det? Håper det.)

4. Årets kors på halsen: rydde i boden vår som i gi bort mye klær. Samboeren min vil sette ekstra stor pris på akkurat dette målet:) Men jeg er ikke klar for å gi fra meg loppisfunnene mine ennå, selv om de bare tar opp plass foreløpig...
(Bildet er fra weheartit)

5. Årets hverdagsluksus: blomster. Jeg har skrevet om det før på bloggen, at blomster gjør meg glad. Likevel er det sjelden jeg unner meg den luksusen. Nå blir det andre anemoner! Jeg har nemlig forhandlet med meg selv og funnet ut at for hver gang jeg vasker leiligheten kan jeg kjøpe meg blomster! Det kaller jeg vinn-vinn!
(Nok et pent bilde fra weheartit.)

6. Årets utfordring: løpe 10 kilometer så fort jeg klarer. Hvilket betyr at jeg må trene hardt og jevnt hele våren, og fortsette etter at Sentrumsløpet er overstått. Men jeg vil belønne meg selv med en tur på spa etter løpet uansett hvordan det går!
(badekarbilde fra Flickr...den som hadde et badekar!)

7. Årets gourmet: spise nyttig, naturlig og spennende mat. Jeg skal blant annet finne masse matinspirasjon hos cannelle-vanille og Martha Stewart. For meg er mat en veldig visuell ting, så slike fine bilder skal få fart på kreativiteten på kjøkkenet. Så fint lys!
(Bildene er fra Cannelle et Vanille)

8. Årets fornuftige: spare mer penger.

9. Årets tur(er): Wien til våren? Mykonos til sommeren? New York til høsten? Kommer veldig ann på nummer 8!
(Savner New York. Og denne rare dama. Og hvor morsomt var det vel ikke at bildet vårt fanget forvirringen skiltet hennes skapte nedover 5.th avenue? "Bird porn? What`s bird porn?!" Gutten med caps vet tydeligvis ikke svaret. ...ikke jeg heller!)

10: Årets endorfin: jevnlige turer og telefoner til mormor.

Det får holde i første omgang.
Ha en fin første helg i 2010.

Klem A.

Ingen kommentarer: