søndag 30. august 2009

Syv sukkertøy på en søndag...

Håper alle har kost seg med den siste uken av august! Her er syv drops som smelter på (i alle fall min) tungen!
1. Dette undertøysettet. Himmelblått og nydelig!
(skatten kan kjøpes på Anthropologie)
2. Denne mannen, på dette kjøkkenet og ertesuppa hans! Snurr film.
3. Sennepsgule sko. Nam, nam, nam. (Også fra Anthropologie)

4. Dette kakaopulveret. Beste smaken i verden, spesielt hvis man overdriver mengden pulver!
5. Garnkurven min. Jeg har fått den av mamma, via mormor, som igjen fikk den av sin tante Alma. Det er med andre ord ikke hvilken som helst kurv for meg...
6. Polaroidbilder. Tenk at polaroidfilmen ikke skal lages mer! (Selv om det går rykter om at fabrikken skal åpnes igjen...ref. denne shoppen.)
7. Pom-poms til å henge i taket. Fantastisk!
Nå skal jeg legge glasur på en sjokoladekake og kaste meg i en kjole: skal i bursdag!

Ha en fin søndag alle sammen!
Klem A.

fredag 28. august 2009

Gjenbruksvase...


Jeg tok vare på de to glassflaskene med Pink Lemonade fra heklesøndagen, la dem i vann så labelen gikk av, og kjørte dem en runde i oppvaskmaskinen. Tadaaa! To fine vaser! Og se så fint det er med gamle glasscola med en liten blomsterkvast i. (Det siste bildet er lånt fra mammabloggen til vakre og svenske Cecilia Blanken...ta dere en tur.)

God helg alle sammen!
Klem A.

tirsdag 25. august 2009

Treningstirsdag...

det er virkelig ikke meningen å plage leserne av denne bloggen med min private kamp mot kilometerne, maxpulsen og melkesyra:) Men når det er sagt må jeg for moro skyld oppsummere dagens økt i treningsstudioet, fordi det ble en liten opptur fra forrige gang.
1. Jeg husket å ha på meg vannfast mascara. Bildet overfor er fra forrige uke. Jeg hadde gnidd mascaraen utover høyre øye, og var innom både Kiwi og Narvesen seende helt vill ut. Jeg satte meg til og med ned på en benk for å spise en yoghurt i sola, helt uvitende om min nye look.
2. Jeg holdt meg på beina. Forrige uke var den minste lille bump i veien som et digert fjell jeg måtte kjempe meg over. Denne uken klarte jeg å gå ned trappen uten å miste balansen, og jeg klarte stort sett å prate selv om jeg var sliten.
3. Jeg tok meg sammen. Flere ganger. Denne økten hadde jeg mer kontroll over emosjonene mine, og jeg fant frem "gutsen" istedet for tvilen.

Takk for at jeg fikk dele!
Ha en super tirsdag alle sammen.
Klem A.

søndag 23. august 2009

Syv sukkertøy på en søndag...

Her er ukas inspirasjon:
1. Sirkuslandsby på Torshov. Siri-fin tok meg med på en kveldstur, og plutselig åpenbarte sirkuslandsbyen seg foran oss: vimpler og lys i trærne, sirkusteltet med artister som øvde på ferdighetene sine, sirkusvognene og verdens hyggeligste utecafé som serverte deilig mat og kaker. De er her hele neste uke også, så kom dere av sted og ta inn den eventyrlige stemningen.
2.
Reisejournaler. Jeg fikk tak i to stykker fra Suki i går, hvor en skal være til forberedelser til New York turen, og den andre til å skrible ned opplevelser og inntrykk når vi er der. Dette har jeg aldri gjort før, men jeg synes det virker så morsomt å ha et minne fra turen som er mer enn et fotoalbum. På nettet fant jeg blant annet disse flotte eksemplene på kreative reisejournaler:
(Kathrin`s flicker)
(Prêt a Voyager)
(Og en absolutt favoritt: Inside a Black Apple)
3.
Gamle togkofferter. Jeg trenger sårt et sted å samle alt jeg har av smykker, neglelakker, kremer og annet stæsj som tar opp mye plass. Hvis man velger å oppbevare alt dette i en gammel togkoffert blir det ikke bare veldig ryddig, det blir kjempestilig i hylla også:) (Disse sjarmerende eksemplarene er fra Etsy shoppen til willmandie.)
4.
Dette sykkelbildet av The Sartorialist. Er det ikke som om du kan kjenne høstlufta på det bildet? Det fine lyset og de nydelige fargene fanger alt jeg elsker med høsten. Høsten rocker. (Og det gjør sikkert boka til The Sartorialist også, som du kan kjøpe her fra 3.sept.)
5.
Denne kleskomboen. Jeg tenker mye på strømpebukser om dagen. Og nye høstsko. Og hvordan jeg skal prøve å se litt ladylike ut, selv om været krever at man har mere tøy på. Det skal strømpebuksa og høstskoene fikse! (Bildet er fra kule shoppen Bleubird Vintage.)
6.

Denne filmen. Need I say more?
7.
Bildene fra dette hjemmet. Katt? Check. Mick Jagger fotografi på veggen? Check. Gitar og tamburin? Check. Aaah, jeg ville ha flyttet rett inn:)

Ha en fortreffelig søndag der ute!
...og en god mandag i morgen.
Klem A.

tirsdag 18. august 2009

Treningstirsdag og startskudd...

jeg har satt meg som mål å løpe Sentrumsløpet til våren, og i dag startet den første målretta treningen min. Jeg har aldri vært spesielt glad i å løpe, og derfor har jeg heller ikke prioritert den formen for mosjon. Men det siste året har jeg mestret det mer og mer, og etter å ha sett denne flotte gjengen på Puls i vinter, ble jeg veldig motivert. Så i dag har jeg latt meg piske rundt av en personlig trener, og virkelig fått opp pulsen. Målet er å løpe 10 km på under en time. Wish me luck!

Ha en aktiv tirsdagskveld!
Klem A.
(inspirasjonsbildet er hentet fra talentfulle Stella for Adidas.)

mandag 17. august 2009

...

...jeg drar til New York neste måned! Jeg gleder meg helt vanvittig mye. Hurra! Jeg tar veldig gjerne i mot tips på koselige steder å spise, tusle og pusle fra alle dere som har vært der:) Nå skal jeg finne en fin reisejournal og begynne å skrive ned alt vi skal få med oss den uka vi er der.
Føler meg heldig.
Ha en fin kveld!
Klem A.

søndag 16. august 2009

Syv sukkertøy på en søndag...

tenkte å ha en fast spalte hver søndag med syv ting som inspirerte meg denne uka. Here goes!
1. Høstfarger, her representert av Guerlains høstkampanje. So,so pretty!
2. Bloggen til Underbara Clara. Bildene fra hverdagen hennes minner mye om min egen fantasi om det gode liv på landet. Også skriver hun fantastisk godt, og har en utrolig kul stil. Fort dere til bloggen hennes asap!3. Butikken Scrappegodis åpnet på lørdag, og jeg var innom tre ganger: først for å se, så for å handle og deretter for å handle igjen. Butikken er kjempekoselig og jentene som driver den supersøte. Plaskregnet var den perfekte unnskyldningen for å sitte inne og leke seg med nye godsaker fra scrappeverdenen. Her er noen smakebiter:
4. Hekling: nå har jeg lært meg å hekle hexagons, takket være denne posten:
5. Vintage kjoler. Denne uka ramla jeg over denne herligheten, helt tilfeldig, og falt pladask.
6. Alt som har med Frankrike å gjøre. Jeg skal begynne på franskkurs til høsten, og varmer opp med Francoise Hardy på ørene. På torsdag ble Oslo litt mer Paris med "Le premier bonheur de jour" på øret og en kaffe au lait i koppen:)
* og hvor mye mer chic kan hun egentlig bli?
7. Denne filmen. Jeg blir helt ør av å se på traileren. Kjør film!
Vel, det var alt for denne gang! Ha en fortsatt fin søndag og en flott ny uke!
Klem A.

torsdag 13. august 2009

Rar drøm...

ser dere på Mad Men? Det gjør jeg, og jeg elsker både serien og soundtrackene som hører til. Og i natt mistenker jeg at fantasien min tok utgangspunkt i dette, og lappet sammen en rar drøm som jeg har tenkt på hele dagen. Fader Gill (som i virkeligheten er sønnen til Tom Hanks) dukket opp, og han var akkurat sånn som i Mad Men: snill, men ikke naiv, og veldig opptatt av at jeg skulle forkynne mine synder. Det endte med at han døpte meg i do! Det syntes jeg naturligvis var ganske unødvendig... Da jeg våknet måtte jeg høre på verdens fineste morgensang, som Fader Gill også synger i Mad Men. Jeg tror til og med Freud ville vært enig i at denne drømmen var Mad Men sin skyld!

Som sagt: rar drøm.
Noen andre som har drømt noe rart/fint i det siste?
Klem A.

torsdag 6. august 2009

Cool interiør...



og veldig fin blogg. Ta dere en tur innom Dos Family!

tirsdag 4. august 2009

Heklesøndag...






anbefales på det varmeste! Og når man går lei kake og brus, så smaker det godt med en feit heklelappburger eller en mindre mettende heklelappkebab.