søndag 8. november 2009

Syv sukkertøy på en søndag...

Jeg ligger litt etter på bloggfronten, men tenkte å kompensere ved å ligge litt foran og presentere noen av mine julefavoritter! Tiden flyr så latterlig fort, så min erfaring er at man fint kan begynne å forberede og hygge seg allerede nå:) Finn fram kakaoen og pepperkakene, for her kommer syv juleinspirerte sukkertøy!
1. Underbara Clara skal lage et eget hjemmelaget juleblad i år, og jeg håper så innmari at hun også kommer til å sende det til Norge. Jeg beundrer denne jenta fra bunnen av mitt hjerte, fordi hun får magiske ting til å skje. Et aldri så lite girl-crush. Les mer om julebladet hennes her.(bildet har jeg lånt fra Underbara Claras side...)
2. Hvert år sier jeg at jeg skal bake julekaker, men jeg har ikke helt fått det til. Men disse lekkeriene bør jeg i alle fall kunne prøve meg på!
(alle bilder fant jeg via weheartit)
3. Førjulstiden bør inneholde flere festligheter enn ellers i året. Det er mørkt og kaldt ute, og ekstra hyggelig å være inne. Og hvorfor ikke ha en temafest? Da skulle venninnene mine og jeg kledd oss slik:
(bilde fra weheartit)
4. Julemusikken må være i orden når man skal pynte, bake og vaske litt til jul. Dette albumet kjøpte jeg via iTunes ifjor, og det får fart på julefølelsen og beina.
5. I dag falt jeg pladask for julealver som juletrepynt. Jeg har sikkert vært over to timer på etsy for å finne så mange som mulig av dem. Litt skumle er de jo, men også veldig morsomme!
(bildene er fra ulike etsyselgere)
6. Danielle Thompson sin gaveinnpakning er helt eventyrlig. Her er noen eksempler jeg lar meg inspirere av i år:
(Bildene har jeg lånt fra Danielles fine blogg.)
7. Vi har ikke plass til juletre i leiligheten vår, men en gren som denne er jo minst like fin? Og når man har litt mose med røde sopp i tillegg tar den lett kaka:)
(bilde fra weheartit)

Vel folkens, det var alt for denne gang!
Smil og vær glad!
Klem A.

Ingen kommentarer: