søndag 27. juni 2010

Oh Renée...Jeg ramla over produktene til Renée Voltaire på Home and Cottage på Alnabru i går. Det var litt av et lykketreff! Jeg trodde jeg skulle handle meg et par stearinlys eller noe annet småtteri, men plutselig stod jeg midt oppi en masse deilige produkter jeg ikke hadde sett før. Jeg ble så glad! Med hjem ble boka hennes Peace, Love and Food (som magen min har forelsket seg i), Landbuljong (helt økologisk!), gresskarkjerner i mørk sjokolade (allerede spist opp- herregud så digg!) og fiberlakris (med havre! Nam!).

Jeg er inspirert og glad!
Til uka skal jeg sjekke ut flere av produktene hennes. I Oslo finner du dem blant annet på Food Story, Røtter og Gimle Økologiske Parfymeri.

Klem A.

5 kommentarer:

Åshild sa...

Så utrolig fin design! Jeg blir glad av å se på det. Og fikk lyst til å ta en tur til Home & Cottage... :) Er så fint når ting er økologisk, synes jeg.

Stina Ballerina sa...

Jeg må visst ta meg en tur på Home & Cottage jeg også, for dette fristet!

Jeanine sa...

Du finner også sortimentet hennes til svenske priser på www.gymgrossisten.no :)

Jeanine sa...

Glemte å si det, at det er ikke helt klart enda. Skal alt som alt opp 65 produkter under Rene Voltaire på gymgrossisten. De holder på med opplegget akkurat nå, men det er en del produkter der allerede. Bland annet de du viser her.

ALIN sa...

Takk for tipset,Jeanine!
:)