tirsdag 23. juni 2009

Pakkepost...

I går hentet jeg stor pakke på Posten. Få ting som slår pakkepost her i gården!
Disse fatene kjøpte jeg på NettPynt, etter at Tove hadde lagt ut disse bildene på bloggen sin. Mine fat blir brukt til bladoppbevaring for øyeblikket, men det er fersk gjær i kjøleskapet, så snart må bladene vike for nybakte boller:)
Snille Tove hadde lagt med mange premier fra 100 000 treff kåringen sin. Se så fin grillvott! Den slitne, blå som hang der før kunne endelig takke for seg:)
I tillegg fikk jeg morsomme tyggispakker, samt en pakke med hendige småfiler til neglene (som jeg først trodde var fyrstikker:).
Denne magneten fikk jeg også:) Utrolig morsom!
Tove hadde til og med lagt med et lite leselys og nydelig papir (men som jeg ikke klarte å ta et ordentlig bilde av). Tusen takk for de fine overraskelsene, Tove! For de som lurer er speilet et kupp fra helgens Fretextur, og maleriet av Mr.Jagger fikk jeg av mamma da jeg fylte 25 år (som dere sikkert har skjønt er jeg veldig fan!).

Ha en fortsatt fin junikveld der ute.
Klem A.

5 kommentarer:

Tove sa...

Hei!
Så bra du ble fornøyd med de ekstra tingene. Det var en morsom overraskelse at jeg skulle sende deg en pakke uansett:) Og så kult speil!

Kardemomme sa...

Så flotte ting fra Toves butikk!
Jeg vet jo om nettbutikken men har innmari lyst til å ta meg en tur innom den fysiske butikken! Synd den ligger så lang unna men en gang skal jeg dit altså..Du spurte om bakgrunnen på bloggen min og vi "bloggagratisdamer" har muligheten til å leke oss mer med bakgrunner enn jeg f.eks hadde på blogspot hvor jeg hadde min gamle blogg! På blogspot fant jeg aldri helt ut av hvordan man kunne endre bakgrunnen med annet enn forskjellige fargenyanser..
Hvis du skifter bloggleverandør får du altså denne muligheten du også :)Ha en fin kveld og morgendag! Klem fra Kardemomme :)

Minmill sa...

Hei på deg Alin med bloggen WithMocca. De brettene fra Tove liker jeg veldig godt. Jeg har siklet litt på hennes ting i nettbutikken noen ganger, bla. disse brettene. Men jeg har ikke handlet noe hos henne enda. Men en dag ser jeg ikke bort fra at jeg gjør en liten handel med henne. Det er ikke så mange forretninger i Kr. sand som forhandler fargerike ting.
Ser det er en stund siden du har laget dette innlegget så jeg mistenker deg for å nyte sommerværet og varmen i stedet for å blogge. Takk for besøk hos meg forleden.

Jeg er alene hjemme i kveld og benytter sjansen til å blogge og kommentere uten at jeg får bemerkninger på pc bruken fra min bedre halvdel. He he.

Kos deg og stor sommerklem fra Minmill..

Minmill sa...

Og en ting til....Jeg så du var Rolling Stones fan og har bilde av Mick Jagger. Jeg er litt fan jeg også, men ikke så mye som deg tror jeg. Vi var iallefall på konsert i Bergen for et par år siden. Favoritt låt med Stones??? Hmmm...det må være "Miss You".

Enda en klem fra Minmill

Stina Ballerina sa...

Så fin en gave! Og så mye fint du finner på Fretex, tror jeg må ta meg en tur selv snart :-)