lørdag 25. april 2009

Tallerkenhylle de luxe...

Minmill har skrevet om tallerkenhyller på bloggen sin nylig, og jakten på en virkelig stor en. Helt tilfeldig kom jeg over denne giganten i dag, som stod inntil veggen i en smal gang på Frøken Dianas Salonger på Grunerløkka. Den er virkelig solid, og pent slitt, så hvis det er noen der ute som har plass og råd (2000,-) ville jeg tatt meg en tur med målebåndet:)

PS: det var ikke meningen at fotografen skulle være med på bildet...

2 kommentarer:

Minmill sa...

Jøsses da. Jeg måtte jo inn hit å se på tallerkenhyllen med en gang jeg. Klarte ikke å vente. Så ut som den har seks rader, med plass til veldig mye herligheter. Den skulle jeg fått tak i, men synes nok at kr. 2000,- var litt drøy pris. I tillegg måtte jeg sikkert betalt kr. 500,- i frakt for å få den ned til Kristiansand. Men uansett, takk for tips om Frk. Dinas Salonger. Det hender jo at jeg er i hovedstaden innimellom, og da vil jeg stikke innom dette steder. Ser ut som en butikk med sjel dette.

Takk for at du tenkte på meg da du så hyllen. Jeg får vel drømme videre om en, men er jeg gal og desperat nok, kjøper jeg kanskje den du fant. :)))

ALIN sa...

Hei Minmill,
ja det er en drøy pris, det syntes jeg også. Den var uten prislapp, så jeg måtte spørre hun som jobbet der hvor mye den kostet. Og da fikk jeg litt følelsen av at hun satte en pris der og da (og at hun kanskje la merke til min iver i forhold til den!). Det hadde sikkert vært mulig å forhandle prisen, men det klarte jeg ikke å tenke på der og da:)
Jeg holder utkikk, og sier i fra hvis noe annet dukker opp i fremtiden!
Klem A.