onsdag 22. april 2009

Magiske mønstre...

Jeg har følt meg veldig inspirert og kreativ i det siste. På kveldene sitter jeg og plundrer med heklingen min, som går sakte men sikkert fremover. I tillegg driver jeg med vintage art journalen min, og har kjøpt en ny "My favourite things" journal fra denne fantastiske dama. Men det stopper liksom ikke der! Jeg har fått låne symaskinen til mamma, og skal forsøke å lappe sammen noe på den etter hvert (må bare lære meg å tre den først, samboeren min måtte faktisk hjelpe meg da jeg ikke fikk det til/ga opp med en gang...). Men hvis man skal sy noe som helst, må man jo ha noe å sy noe av! Derfor har jeg brukt mange herlige timer inne på Etsy, og sett på japanske shops som selger de mest fantastiske stoffene jeg kan tenke meg. Se selv her!

Hilsen fra en veldig ivrig blogger for tida:)
A.

3 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei Alin
Tusen takk for hilsen.
Så morsomt at du leser bloggen min daglig! Det er veldig artig med nye som legger igjen en kommentar, for en er jo unektelig litt nysgjerrig på hvem som leser bloggen.
Jeg ser at jeg aldri har vært inne på bloggen din før. Du hadde en helt fantastisk heading på bloggen din. Kjente den pirret nysgjerrigheten umiddelbart. Stolen med retrostoff, deg hoppende i lufta; utrolig fin.
Måtte jo beundre de fine dådyrbildene dine også og er totalt uenig med søsteren din her.
Da jeg scrollet litt nedover, så jeg bestemorruter også. Stilig å henge de i trærne! De så da helt fine ut forøvrig.
Spennede at du skal hive deg over symaskinen også. Med den bunken du har med spennende stoff, MÅ det jo bli bra!
Er enig i at Boligliv er bladet over alle blader.
Ja, du skulle gjerne fått vært med i timen i morgen. Spent på om elevene tar dette lett eller om det blir vrient for mange. Problemet kan godt bli det å holde heklenåla på en god måte. Synes ofte det er der det skorter på strikking når elevene skal starte med det. De holder pinnene så keitete og får liksom ikke kontroll på dem.
Ha en fin kveld og en glad morgendag! Jeg kommer tilbake!
Klem fra Kaspara

Minmill sa...

Hei igen på deg Alin. Så hyggelig at du sier du har vært innom bloggen min flere ganger uten at jeg visste det. Men sånn er det jo, ser jo at det er mange innom, men det er spesielt koselig med noen småkommentarer innimellom.
Jeg tror nok jeg vil linke din blogg til rollen min, fordi jeg er interessert i å se hva du skriver om framover. Ser jeg liker mye av det du blogger om, og jeg er jo på konstant jakt etter blogger som fasinerer meg.

De stoffene du viser er utrolig flotte. Må innrømme at jeg hang meg opp i det stoffet med gule epler. Jeg er nemlig litt gul-gal for tiden, og epler er også et flott og enkelt motiv.
Ser det er sent, så nå slutter jeg å skrive. Ha det så lenge.

ALIN sa...

Hei Kaspara og Minmill:)

Her er dere hjertelig velkomne tilbake!
Klem A.