mandag 19. september 2011

Skospiller...

Når det kommer til sko, så velger jeg helst komfort. Jeg liker å gå, og jeg liker å gå fort. Dessuten liker jeg å holde balansen og beholde begge lilletærne mine gjennom hele dagen (det kommer jeg tilbake til).

Men til slutt blir man litt lei av å kle seg som sporty spice, fordi skoene alltid er et par med Nikes. Det er dager man ikke føler for å fronte den hyperenergiske klesstilen som et par sjokkrosa streetsko legger opp til, men har mer lyst til å gå sakte bortover gata i en trench og mørke solbriller. Jeg fant skoene som skulle hjelpe meg med min indre femme fatale, slik at Nike heller kunne glede seg til å gå på treningsstudio for en gangs skyld.

Valget falt altså på noen grove og nokså høye heler (pour moi!), som jeg innbilte meg ikke var så aller verst å gå i - tross alt. Jeg valgte å ta dem på da jeg skulle møte min alltid stylish venninne Dina, som en slags "se mamma, jeg har vokst opp" overraskelse. Det endte som det måtte med at jeg innen arbeidsdagens slutt allerede hadde vrikka foten tre ganger (aldri alvorlig for ankelen, men stoltheten var det ikke så mye mer igjen av). Da jeg møtte Dina kjente jeg en brennende følelse på begge lilletærne mine, som minnet om følelsen jeg fikk da jeg brukte tåspissko back in da days. Daten med Dina ble like mye sitting som gåing, og jeg vurderte en stund å kaste inn håndkle og heller tusle rundt i strømpebuksa. Da jeg endelig kom hjem satt 20 % av lilletærne mine igjen inni den samme strømpebuksa. Jeg satt mest mulig i sokkelesten i to uker etterpå. True story.

Jeg er relativt god som sporty spice, men jeg har langt å gå som skospiller. Hva er trikset?!

Klem A.

6 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Alin. Det er mye som kan sies om skotøy. Men. Jeg fikk den fineste dama i posten i dag! Tusen takk!!! Tre utropstegn!!! Hun bor nå i stua!

Elisabeth sa...

åhh.. jeg kjenner meg igjen! I går prøvde jeg noen egentlig veldig fine sko meg kjilhæl, men så står jeg der i butikken og føler at det ser helt feil ut til meg fordi jeg er hun med pratiske gode sko. Kanskje jeg må la meg inspirere av deg å gå tilbake for å kjøpe de i morgen :)

ALIN sa...

Åh! Jeg er så glad for at du likte henne og veldig stas med fine ord på Prydelig også:) Hun kom på sett og vis enda mer til live hos dere! Hils Vigdis fra meg da! Klem A.

ALIN sa...

Elisabeth! Kjøp skoa men husk compeed:)

Camilla Jørgine sa...

Heisann!
Her har eg ikkje vore innom før, men så blei eg nysgjerrig etter å sett finfine Vigdis på Prydelig :)
Eg kjenner meg veldig igjen i sporty-spice skildringa di, det var som å lese om seg sjølv :)

Ha ein god kveld!

ALIN sa...

Camilla Jørgine, så hyggelig med besøk av deg! Titter innom deg også asap:)