tirsdag 24. mai 2011

Det tar på...

å fylle 30 år!

I april ble jeg hele tretti år, og jeg bestemte meg for å feire meg selv så mange ganger som mulig, og over ganske lang tid. Så når det har vært stille her på bloggen, har det i alle fall ikke vært rolig her i gården. Her er noen bilder fra festivitasen!
Til jentebursdag ble det servert velkomstdrink med funky fruktspyd - som jeg ble inspirert av min svigerinne Hanne til å lage. Mine bestod av marshmellows, jordbær, druer, blåbær og bamsemums. Det føltes litt feil å spidde de stakkars bamsemumsene de tre første gangene, men så gikk det egentlig overraskende greit:)
Da mormor kom til storbyen for å bli med på bursdag, var det naturlig å dekke på med vakker duk som Andreas nettopp hadde arvet etter sin mormor, som dessverre gikk bort i begynnelsen av mai. Vi tenkte at hun på en måte var der rundt bordet med oss, og hun høstet mange komplimenter for sitt flotte håndarbeid. Desserten, som min mormor døpte "Himmelsk lappskaus", ble servert i krystallbollen som også var arvegods. Alt smaker bedre med takknemlighet.


Jeg fikk også feiret meg i skikkelig barneselskapstil, fordi Andreas sin ene nevø er født på bursdagen min. Da bakte jeg kanelboller i muffinsformer og det gjorde meg utrolig blid:) Hvorfor blir jeg så himla glad av muffinsformer? Det ble også en sjokoladekake med daimstrø og stjernestrøsselet jeg kjøpte på Etsy (som jeg også blir barnslig glad av).

Nå tar jeg en bitteliten pause fra slikkepotten, og samler ny iver til Leila starter med sine FERSKE episoder på TV4 i sommer. Jeg trodde jeg skulle besvime da jeg leste at hun spiller inn nytt matprogram i Frankrike. Da skal jeg love dere at det blir diska opp noen franske fristelser her i kåken også.

Klem A.

2 kommentarer:

Stina Ballerina sa...

Gratulerer med vel (!!!) overstått bursdag!

Muffinsformer, kakepair og strøssel er tre ting jeg blir utrolig glad av - kan ikke helt forklare det jeg heller...

Og hipp hurra for at både Leila og du er tilbake! Det blir jeg også glad av :-)

ALIN sa...

Takk! ;)

Og godt at vi er flere som vet å sette pris på gleden ved
bakestæsj!