søndag 3. oktober 2010

Litt NY bilder...

New York var varmt og deilig, og jeg har ikke gjort annet enn å kose meg. Føler at jeg enten har spist eller stått med en vakker ting i hånda som jeg ikke klarer å legge fra meg. Sånt fører til beruselse det ene sekundet, og litt kvalme etterpå. Det blir fort for mye av alt i en by som New York, i alle fall for en som meg...jeg klarer ikke å skru av alle inntrykkene. Og jeg er helt sikker på at jeg hadde blitt veldig fattig av å bo der, med mindre jeg kunne både jobbe og bo i Anthropologiebutikken i Soho. Da kunne jeg kanskje klart meg:) Her er noen bilder!Nesten withmocca! Og denne smakte bedre enn noen mocha jeg har hatt faktisk...and I have had a few. Fra Ground Support i Soho.


Jeg hadde så lyst på de ildfaste formene dere ser på øverste hylle. Sukk.

Frokost i franske omgivelser på Le pain quotidien i Soho.


Mer frokost...med dessert denne gangen.Her vil jeg altså bo. Se de fine utstillingsvinduene!


Et lite smugbilde tatt inne på Anthropologie...her har jeg slått meg til i biblioteket.


Min siste frokost før hjemturen på the cupping room i Soho. Delicious! Det ble mildt sagt litt stusselig med leverpostei og brødskive da vi kom hjem.

Men ingenting slår å komme hjem til høst i Oslo! Det er noe av det beste jeg vet.
Klem A.

3 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Åh. Så mange fine ting. De bollene ved siden av den røde TVn var også utrolig fine! Og tipper Anthropologie var til å flytte inn i ja, da vi var i London i fjor begynte jeg nesten å gråte da vi var i Anthropologie i Regent street, for den var så utrolig annerledes og fin. Og dyr..! Høres ut som en tipptopp tur i alle fall!

Åshild - prydeligbloggen sa...

Hm, vet ikke om det stod at det var meg som skrev forrige kommentar - noen ganger er jeg logget inn på den andre mailen min, men det var i alle fall meg! hilsen Åshild :)

ALIN sa...

Haha, ja, samboeren min begynte til slutt å skjønne greia da jeg nesten tok flikk-flakk hver gang vi ramla over en av butikkene. Små gleder! Men superdyrt,blir alltid like overraska av det. :/