søndag 19. september 2010

Den som gir seg...

er en dritt, sier Frida i filmen "Frida med hjertet i hånden". Det har hun helt rett i, og ingen liker å føle seg som crap.

Denne uken har jeg vært utholdende og modig og det har vært ekstremt godt og veldig slitsomt. Det er en av grunnene til at bloggen har sovet i en uke. Jeg oppsummerer derfor uken med følgende oppfordring fra toppen av sukkerboksen:
Stå på alle sammen!
Klem A.

2 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Oi, det var både kryptisk og motiverende. Jeg må si at jeg har hatt "den som gir seg er en dritt" som et hemmelig valgspråk i alle år, uten å helt huske hvor jeg har det fra. Det er sikkert fra Fridafilmen da altså! Gratulerer med gjennomført uke. Nå er det en ny som begynner. Håper den blir mindre strevsom! God uke til deg (og husk å være raus med deg selv da).

ALIN sa...

Haha, ja den var egentlig veldig kryptisk! Det er jo litt relativt hva man opplever som å være modig og utholdende:)Men det dreier seg kort og godt om å konfrontere og ta tak i ting, istedet for å gå i skjul. Jeg blir glad for at du ble motivert! Også så morsomt at du også har hatt samme mantra som Frida! Ha en kjempefin uke du også, og takk for fine ord. Klem A.