søndag 21. februar 2010

Syv sukkertøy på en søndag...

Jeg har vært litt på etterskudd med søndagslista mi, men nå har jeg snekra sammen en ny. Here goes:
1. Fantastisk morsom poster fra Etsy. Jeg tror denne skal henge enten i gangen eller på kontoret.
2. En brun veske. Spesielt denne brunfargen og spesielt denne formen. I ekte skinn til og med! Kan kjøpes her.
3. Denne vinteren har jeg hatt så lyst på en lusekofte. Her om dagen var jeg på et foredrag, og blant publikumet stod en eldre herremann i verdens fineste lusekofte. Jeg hadde så lyst til å spørre han hva slags type mønster det var, men feiga ut i beste ungpike stil. I mangel på bilde av fantasilusekofta henviser jeg til et par votter istedet. Se dem for dere som en kofte:)
4. Nyeste avhengigheten her i (by)gården er paper doilies. Alt smaker bedre oppå dem! Disse bildene er fra Etsy, men her og nå kan du få tak i rosa doilies til bløtkaka di på Åhlens.

5. Nye sko. Dette paret likte jeg veldig godt og lurer på om de er gode på? Det lilla paret kunne fått stå i gangen og bare latet som...-jeg er nemlig patetisk dårlig på å bruke/gå i høyhelte sko. (Bildene lånt herfra.)


6. I spy with my little eye...mintgrønne sko! Kjærleik.

7. Eventyrhår! Vel, jeg er klar over at håret på det første bildet må være en parykk, men likevel. Tenk hvor fantastisk det måtte ha vært å gå på jobb i det antrekket. (Bilde fra Louis Vuitton). Det andre bildet er en perfekt utgave av hårbollen. :)

Vel folkens, det var det for denne gang!
God mandag i morgen, ikke la dere psyke ut!
Klem A.

1 kommentar:

Janicke sa...

Ooh Etsy er sååå bra! Se på disse da...

http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=41118967