søndag 10. mai 2009

Live.Laugh.Love.

Her har jeg lekt meg på polyvore igjen. Jeg har en liten hang up på skjørt med mye volum for tiden, og dette blomstrete eksemplaret er jo helt nydelig. Ellers har jeg bestemt meg for å lese flere bøker fremover (jeg tenker å lese ferdig "Meg eier ingen" av Åsa Linderborg, før jeg begynner på "Beslutningsvegring" av Benjamin Kunkel.) I det siste har jeg dessuten hørt mye på Feist sin skive The Reminder, og synes den er perfekt selskap. Jeg elsker våren; alle luktene, lydene og menneskene som fyller utecafeéne og parkene. Det er lett å la seg begeistre om dagen:)
Håper dere nyter dagene deres der dere er også!
Klem A.

3 kommentarer:

Minmill sa...

Heeei på deeeg. Og tusen takk for koselig kommentar, det varmer alltid. Gjør det flere ganger.
Ser du også er glad i klær og jeg tror våren gjør noe med en, og får lyst til å handle litt nytt. Jeg bare gleder meg sånn til temperaturen blir høyere og klærne lettere og mindre. :)))
Ha en fin dag Alin.

Kardemomme sa...

Hei Alin :) Jeg tror jeg har sagt det før men jeg er helt forelsket i fargene på headingen din!
den grønne skjønne skåla og alle de herlige stoffene får virkelig inspirasjonen til å boble i magen :)
Ser du er glad i klær du også! Hvem er ikke det forresten ;)
Våren er en herlig tid og jeg krysser fingrene for masse fint vær slik at det går an å sitte mye på fortauskafeene og nyte livet i sommer! klem fra Kardemomme :))

Hanne sa...

Hei Alin ;0))) nå er jeg inne på bloggen din altså!!! morsomt ;0)) Har bittelitt fritid mens 2.5 ukers nurket sover på sofaen på ubestemt tid så her gjelder det å blogge mens man kan;0)) he he

Kjempefin side! skal nok komme innom her i ledige øyeblikk og følge med ;0))

Ha en strålende 17 mai ;0) Jeg stiller i bunad i år!