lørdag 21. mars 2009

Jakten på Oslos beste burger...


startet på fredagen. Kan absolutt anbefale Beach Club på Aker Brygge. Vi spiste en Farmer`s De Luxe, uten noe ekstra. Kunne godt ha bestilt en av de mange dippene/dressingene ved siden av, for å gjøre burgeren litt mer juicy. Men alt i alt var dette en mettende og digg hamburger. Terningkast 5.

4 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Alin :)
Så gøy at du liker bloggen min og at du ga deg til kjenne :))
Jeg blir så glad når folk legger igjen kommentarer..Det er en fin måte å bli kjent med andre bloggere på også.
Så lekker heading du har laget på bloggen din.Frisk og full av energi og farger. Det liker jeg ;)
Synd med bagelsene du laget..
Men kanskje du lykkes bedre neste gang...Jeg har også vurdert å bake dem nemlig. Det er så mye fin inspirasjon å hente i Bolig Liv og jeg har testet ut mange av oppskriftene der..Både mat og hekling. Ha en fortsatt fin søndag Alin :)Hilsen Kardemomme PS! Jeg bor litt utenfor Oslo nå men da vi bodde i Oslo jaktet vi også på byens beste burger..Den gang var det Woodstock som vant våre hjerter, men jeg vet ikke om de finnes lenger..

siripirisiri sa...

Juhuu!
Takk for sist! Det var så kjekt å se deg igjen!La oss håpe det ikke blir liker lenge til neste gang!
Og klart jeg syr en meitai til deg når tiden kommer;)
Burgeren ser rådigg ut;)
Klem klem

ALIN sa...

Kardemomme: så hyggelig at du titta innom meg her i dag! Jeg prøvde å google Woodstock i Oslo, men til min store skuffelse var det ingen treff. Men takk for tipset! Godt å vite at andre enn meg og samboeren også liker en god burger:)

Siri: hurra! Jeg skal tenke på deg neste gang jeg er i nærheten av second hand stoffer og annet moro du kan sy ting av. Du vet du er dritflink? Det er du.

siripirisiri sa...

Åh Alin..Takk!
*Smigret*