tirsdag 21. september 2010

Kjærleik...

bildene er fra Urban Outfitters sin høstkatalog. Og joda, klærne er fine, men her hang jeg meg mer opp i de nydelige rullgardinene i blek ferskenrosa med hjerter...
...og selvfølgelig er stolen på dette bildet kjempefin, men jeg klarer ikke å ta øynene vekk fra de nydelige blondegardinene som bader i sol...
...og selv om det er lett å bli sjarmert av disse søte pikene, så vinner likevel de turkise veggene innendørs hjertet mitt...
..trenger jeg å kommentere dette bildet?!?! Himmel!
...ønsker meg et slikt sted hvor jeg kunne ha gått bananas i farger, mønster, tekstiler og interiør. Inntil videre lar jeg meg rive med av kataloger, interiørblader og bilder fra hjemmene deres:)

Klem A.

søndag 19. september 2010

Den som gir seg...

er en dritt, sier Frida i filmen "Frida med hjertet i hånden". Det har hun helt rett i, og ingen liker å føle seg som crap.

Denne uken har jeg vært utholdende og modig og det har vært ekstremt godt og veldig slitsomt. Det er en av grunnene til at bloggen har sovet i en uke. Jeg oppsummerer derfor uken med følgende oppfordring fra toppen av sukkerboksen:
Stå på alle sammen!
Klem A.

søndag 5. september 2010

Syv sukkertøy på en søndag...

det er lenge siden jeg sist hadde et slikt innlegg - så her kommer syv ting som skal inspirere meg denne uken!

1. Den mykeste, fineste stemmen jeg har hørt på lenge. Ta en lytt på den talentfulle Tristan Clopet synge "Cornerstone" av Arctic Monkeys.
2. Hasbeens til høsten- tenk så glad man blir av å sparke i løvet med disse røde på!
3. Deilige cardigans i herrestil. Sleng dem på over en kjole og voilá: fin og varm! Disse to er fra Monki.
4. TV programmet Antikdeckarna på svensk tv4. Det er så gøy å se andre dra på loppis og rote hjemme hos dedikerte samlere, når man ikke har en loppis å gå på selv. Sjekk det ut her! Supersøte og flinke Elsa Billgren er en av ekspertene.
5. Blåbærboller fra Leila skal bakes til uken, det må jo bli en suksess!

6. Det er fortsatt en stund til denne filmen kommer på kino, men jeg har god tro på at den er verdt å vente på. Har du ikke lest boka, gjør det NÅ! Jeg koste meg med den på stranden i sommer.
7. Det kommer flere bebbiser til verden både i venneflokken og familien i månedene som kommer. Det er så gøy! Og da lar jeg meg inspirere av håndlagde pledd som dette, som kan kjøpes her hvis man ikke klarer å mekke det selv.
Ha en strålende søndag og en kjempefin uke!

Klem A.

lørdag 4. september 2010

Tutti frutti...

genseren min er second hand og en høstfavoritt. Deilig diger og 80/90-talls.
Rett og slett en gla' genser:)

Klem A.

fredag 3. september 2010

Fancypants...

Jeg har problemer med å finne en såkalt gulrotbukse som faktisk passer meg. Jeg har troa på at denne fra Reiss kan funke, selv om man får tre kilometer lang rumpe. Men herregud så fin med sjokkrosa bluse til!

Klem A.
PS: hvis noen har tips på andre merker som lager denne typen bukser, let me know!

Stripete tapet...

har virkelig vokst på meg.
Dette bildet er lånt fra Finn.no, etter at jeg ble inspirert av Åshild (Prydelig) som har vært og sett på hus i Sverige. Bildet ovenfor er nemlig også fra et hus i Sverige, og her kunne jeg godt tenkt meg å bo. Ta en titt!

God helg!
Klem A.