lørdag 24. juli 2010

Impuls høypuls...

jeg har gjort to impulskjøp som fikk pulsen min til å stige både av glede og småangst fordi "trenger jeg egentlig dette her?!" Ekte Panamahatt og old school Ray Ban Clubmaster. De skal bli med til Hellas i morgen og på café med venninner når jeg komme hjem. Og blir det for tøft å komme tilbake på jobb, så tror jeg jaggu jeg slenger på hatten på kontoret også!
Klem A.
*snart tilbake*

tirsdag 20. juli 2010

Brillefin...


Her er brillene jeg har så sansen for. Jeg la først merke til dem i filmen An education, hvor den strenge men rettferdige lærerinnen hadde dem på. Og da jeg vimsa rundt på løkka i helgen så jeg disse brillene fra Oliver peoples, og fikk lyst til å ta en øyesjekk med det samme!
Klem A.

mandag 19. juli 2010

Staged...

her har jeg satt kameraet på et gryteunderlag med en cherrytomat under linsa. I den ene hånda har jeg fjernutløseren til kameraet, som jeg fikk til jul. Hvorfor forteller jeg dere dette? Fordi jeg liker å fange øyeblikkene, selv om dette øyeblikket er til de grader konstruert. Sannheten er at jeg kjøpte meg en deilig myk skjorte i en herrebutikk i dag, og fikk lyst til å vise den frem. I samme sekund kom jeg til å tenke på et par briller i 50-talls stil som jeg så i butikken i går, og som minner meg om second hand solbrillene venninnen min Helle så generøst ga meg. Så jeg tok dem på for bildet sitt skyld. Jeg mener, hvem sitter vel inne med solbriller? Vel, jeg! Når jeg leker photoshoot på kjøkkenet. Bare tull og fjas, men det gjør meg glad!
***
Noe som ikke er tull og fjas er boka mormor ga meg forrige uke. Vi hadde spist wienerbrød og drukket kaffe, mens vi snakket om hvor vanskelig det er å vite hva man virkelig vil her i livet. Mormor rota fram boken Livsvalg fra bokhylla si og påpekte at den i det minste hadde noen vakre illustrasjoner. Jeg slo opp på en helt tilfeldig side og der stod det klokkerent:

Nå er det din tur til å skape meningen med ditt liv.

"Se der, du!" sa mormor og nikket sikkert som bare en mormor kan.
Og nedenfor ordene var det et maleri av en sti som gikk rett inn i skogen. Jeg pakker kamera og selvutløser med på turen!
Klem A.

Suksess søndag...

i går møtte jeg venninnen min Dina for å dele siste nytt over en matbit. Vi bestemte oss for å dra på Food Story (mellom trikkestoppene Olaf Ryes Plass og Schous Plass på løkka), som serverer skikkelig kvalitetsmat. Og de har en veldig hyggelig og hjemmekoselig bakgård!
På søndager kan du spise så mye du vil av deres deilig brunsj for 199,- kroner, og i mitt tilfelle er det paradis fordi jeg ELSKER pannekakene deres:)
Mellom første og andre servering, og inspirerende prat om ferie og livsfilosofi, vanket det sommergaver fra Dina-Dear. Hun hadde vært i Edinburgh og snappet opp et halskjede hun visste at jeg ønsket meg, i tillegg til en morsom overraskelse i form av eksklusiv grøt! Nam!
Lykkelig over mine gaver fikk jeg lyst på enda flere pannekaker og et stykke med brownie. Dobbelnam!
Dina var mer i det voksne hjørnet og spiste spennende oster med tilbehør. Det er det som er så fint med Food Story, alle kan finne noe som de liker.
***
Klem A.

lørdag 17. juli 2010

Bedre med en rose i håret...


enn ti torner i siden?
Nei, sånn var det vel ikke?

Uansett: blir litt blidere av den gule rosa fra HM og gammelt forkle fra Fretex (jeg fant det, men min storesøster insisterte på å kjøpe det til meg. 10 kroner! Det er lett å bli populær hos lillesøster.) Ellers "mangler" jeg mer enn to ting på dette bildet. Blant annet mascara og plaster i panna.
Klem A.
PS: hvis du lurte, fjorårets kjole fra Zara.

Glimt...


av garn til et nytt teppe.
Denne gangen til en liten Herremann som kommer i oktober.
Moren hans har navnet klart, så jeg hekler til Herr H.
Jeg gleder meg til å gi det bort!
***
Plastkurven i rosa korall fant jeg bortgjemt i pappas snekkerbod.
Den var min da jeg var liten, så jeg tok den like så godt tilbake.
Synes den passer perfekt til små hekleprosjekter.
Klem A.